Slide THE HUB PLAZA

ALGEMENE BESCHRIJVING

The Hub Plaza staat borg voor compromisloze performantie en uniek design voor uw nieuwe kantoren!

Het gebouw is ontworpen rond een schitterend atrium en biedt efficiënte kantoorruimten, een ruim aantal parkeerplaatsen en tal van diensten om uw comfort op het werk te verhogen! Het atrium geeft toegang tot de verschillende diensten, zoals een restaurant met gezonde voeding, een ontbijtbar/koffiebar die van ’s morgens tot in de namiddag geopend is, gedeelde vergaderzalen, douches,… In de zomer is het heerlijk werken op de terrassen en de minivoetbaltafel in het atrium zorgt voor ontspannende momenten voor uw team!

LOCATIE

De luchthavenzone in de Brusselse rand is de perfecte locatie voor gerenommeerde internationale bedrijven. Uw kantoren waren nooit eerder zo gemakkelijk bereikbaar! Het Hub Plaza is gelegen aan de hoofdweg tussen Brussel en Brussels International Airport. De tramlijn naar Brussel en het station van Diegem bevindt zich op wandelafstand van het gebouw. De ligging aan de hoofdweg N22 biedt uw bedrijf een unieke zichtbaarheid.

UITRUSTING VAN HET GEBOUW

Het gebouw werd uitgerust met de beste hedendaagse technologie. De kantoren en andere soortgelijke ruimtes zijn geklimatiseerd met dynamische koelbalken om een comfortabele omgeving te garanderen. Een verhoogde computervloer in het kantoorgedeelte helpt u de bekabeling onder de vloer te verbergen. In het verlaagde plafond met metalen panelen wordt nieuwe ledverlichting geïntegreerd. En tot slot baadt uw werkplek in natuurlijk licht dankzij de plafondhoge ramen.

TROEVEN

Het Hub Plaza is een GF+3 gebouw met twee ondergrondse verdiepingen met in totaal 11.341 m² kantoorruimte, 1.000 m² archiefruimte en 275 parkeerplaatsen. Het bestaat uit drie met elkaar verbonden blokken (A, B, C) rondom een binnenhal.

Dankzij het een glazen dak is de binnenhal erg licht en er werd een binnenterras ingericht. Het gebouw biedt de huurders diverse diensten:

  • Een kwaliteitsrestaurant en een broodjesbar;
  • Een onthaalbalie en een interne conciërgeservice;
  • Douches in de kelder;

Neem contact op!

We horen graag van je!

Adress

9, Telecomlaan 1831 Diegem.

Infos

Property Security Belgium SA